Ευχαριστήριο για την προσφορά λαχανικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ευχαριστήριο για την προσφορά λαχανικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας ευχαριστεί την εταιρεία ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. για την πολύτιμη στήριξη που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στη δομή.

Για άλλη μια φορά η εταιρεία αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξη της και προάγοντας το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης, προσέφερε για την κάλυψη της διανομής Αυγούστου, φυλλώδη λαχανικά τα οποία διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους του προγράμματος στις 17-18/8/2023 (ημέρες διανομής Αυγούστου).

Τέτοιες προσφορές στηρίζουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και προσφέρουν αγάπη και συμπαράσταση σε συνανθρώπους του Δήμου μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αλεξάνδρειας εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 


ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης