Ευχαριστήριο για την χορηγία καλλυντικών ειδών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ευχαριστήριο για την χορηγία καλλυντικών ειδών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά συμπολίτισσα για την ευγενική χορηγία καλλυντικών ειδών στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Καθημερινά, επισκέπτονται το Κοινωνικό Φαρμακείο συμπολίτες μας για να προσφέρουν ανώνυμα, φάρμακα και άλλα είδη φαρμακείου ώστε να δοθούν σε άλλους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν. Με γνώμονα την προσφορά, λαμβάνουν την μέγιστη ικανοποίηση που μπορεί κανείς να λάβει.

Ενισχύοντας το Κοινωνικό Φαρμακείο, δίνεται η δυνατότητα να βοηθηθούν 110 εγγεγραμμένοι ωφελούμενοι, δημότες Αλεξάνδρειας και περιχώρων οι οποίοι έχουν χαμηλά εισοδήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα φαρμακευτικής περίθαλψης.

Να συνεχίσουμε – ο καθένας μας με όποιο τρόπο μπορεί – να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο μας. Έτσι, συμβάλουμε όλοι στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και προσφοράς.


Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης