2χρονος πήρε το κινητό της μαμάς του και έκανε αγορές 1800 ευρώ

2χρονος πήρε το κινητό της μαμάς του και έκανε αγορές 1800 ευρώ

Όλοι έχουμε δει τι μπορεί να συμβεί όταν δίνουμε το κινητό μας σε ένα 2χρονο. Η Madhu Kumar όμως δεν βρήκε απλώς το κινητό της μπλοκαρισμένο ή τα δεδομένα της τελειωμένα. Αυτό που είχε συμβεί ήταν πολύ πιο σοβαρό και… ακριβό!

Με λίγα λόγια, καθώς έπαιζε με το κινητό της μαμάς του, ο 2χρονος Ayaansh μπήκε στον λογαριασμό της στο Walmart και αγόρασε ό,τι είχε στο ηλεκτρονικό καλάθι της, δηλαδή έπιπλα αξίας 1800 δολαρίων.

Οι γονείς του αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί όταν οι μεταφορείς χτύπησαν το κουδούνι τους και τους παρέδωσαν αρκετές κούτες αγνώστου προέλευσης.  Αρχικά, κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον, αλλά σύντομα κατάλαβαν ποιος ήταν ο ένοχος.

Βέβαια, η μαμά έχει κι αυτή ένα μερίδιο ευθύνης, αφού είχε τοποθετήσει τα έπιπλα στο καλάθι της χωρίς να ξέρει αν θα τα αγοράσει. Τελικά, όταν μετακόμισαν στο καινούργιο τους σπίτι, το ηλεκτρονικό καλάθι ξεχάστηκε γεμάτο.

Με κάποιον τρόπο, ο μικρούλης άνοιξε το καλάθι και ενεργοποίησε την αγορά και τα δέματα άρχισαν να καταφτάνουν σωρηδόν. «Ακόμα έρχονται κούτες», λέει ο μπαμπάς του, «με έχει τρελάνει το πώς κατάφερε να ολοκληρώσει την αγορά αφού συνήθως μεσολαβούν αρκετά στάδια για να γίνει αυτό».

Πάντως, ενώ μιλούσε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο μικρός κατάφερε να κάνει αρκετά πράγματα στο τηλέφωνο του δημοσιογράφου, όπως να στείλει ένα email.

«Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα», καταλήγει ο εμβρόντητος μπαμπάς, «να κάνουμε πιο δύσκολο το άνοιγμα των εφαρμογών που έχουν κάνουν με χρηματικές συναλλαγές, τουλάχιστον. Ίσως βάλουμε αναγνώριση προσώπου. Φυσικά, τα περισσότερα αντικείμενα θα επιστραφούν, αλλά κάτι θα κρατήσουμε για να θυμόμαστε το περιστατικό. Ο μικρός μας πάντως, δεν έχει καταλάβει καν τι έκανε».

Πηγή: today.com

NT

NT