Ελληνική ταινία είχε αποσυρθεί αλλά έγινε σειρά και μπαίνει στο Netflix

Σε προχωρημένες συζητήσεις και πολύ κοντά σε συμφωνία είναι ο δημιουργός της ελληνικής σειράς “Έτερος εγώ”, Σωτήρης Τσαφούλιας και οι συνεργάτες του με την πλατφόρμα του νετφλιξ. Η σειρά πληροί σχεδόν όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί  στη συλλογή του του Netflix. Περιμένουμε μόνο την τελική απόφαση. 

Το Έτερος εγώ είναι μια σειρά αστυνομικό θρίλερ, η οποία αποτελείται από δύο κύκλους. Το σενάριο έχει να κάνει με μια σειρά δολοφονιών στις οποίες καλείται να βρει τον ένοχο και το μυστικό που τις συνδέει, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαίνης. Πρωταγωνιστούν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Κολλιοπούλου. 

ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ 

Το 2017 το ‘’Έτερος Εγώ” έκανε το ντεμπούτο του σαν ταινία. Σε μια από τις πρώτες προβολές της ταινίας και αφού τελείωσε, ο σεναριογράφος της ταινίας (Σωτήρης Τσαφούλιας) δέχθηκε μια ερώτηση, η οποία τον ξάφνιασε, από έναν άνδρα . Η ερώτηση ήταν αν είχε σκεφτεί όταν έγραφε το σενάριο ότι η ταινία του θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή. Λίγες μέρες αργότερα, την επικαιρότητα απασχόλεισαι η δολοφονία ενός οδηγού ταξί και την ίδια περίοδο η απόπειρα δολοφονίας ενός ακόμη συναδέλφου του. Τα δύο γεγονότα συνδέθηκαν μεταξύ τους, με τον φόβο ότι ο άνδρας που έκανε την ερώτηση ήταν ο ίδιος ο δολοφόνος. Οι αρχές κάλεσαν τον Σωτήρη Τσαφούλια να επιβεβαιώσει το γεγονός και η έκταση που πήρε η υπόθεση ήταν μεγάλη. Έτσι αποφάσισε ο ίδιος να αποσύρει την ταινία του και έβγαλε τότε και σχετική ανακοίνωση που έλεγε ότι ελπίζει να βρεθεί ο άνδρας που του έκανε την ερώτηση ώστε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει σύνδεση με τον φόνο. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα ο ίδιος ανέβασε την ταινία του στο youtube και μέχρι σήμερα έχει κάνει εκατομμύρια προβολές. 

NT

NT

Αφήστε μια απάντηση