Λουτσέσκου: ”Ο κόσμος θέλει μεταγραφές, δεν θα του χαλάσουμε χατήρι”

Λουτσέσκου: ”Ο κόσμος θέλει μεταγραφές, δεν θα του χαλάσουμε χατήρι”

Μεγάλες ατάκες για όλους για όλα από τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος προανήγγειλε μεταξύ άλλων μεταγραφές.

ΠΑΟΚ: Άκρως… αποκαλυπτικός Ραζβάν Λουτσέσκου! Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με ονόματα για συγκεκριμένους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, από τη στιγμή που τη ζητάει και ο… κόσμος.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά:

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Και ξεκινάω με το παράδειγμα του Ολιβέιρα που προέρχεται από μία δύσκολη περίοδο, έναν σοβαρό τραυματισμό. Και αμέσως μόλις ήταν έτοιμος να επιστρέψει, είχε έναν ακόμη που τον άφησε έξι εβδομάδες πίσω. Ο Νέλσον είναι καθοριστικός παίκτης για εμάς, με το στυλ του μας προσφέρει πολλά. Επίσης, να πούμε για τον Φιλίπε Σοάρες. Από την πλευρά μου, μπορώ να σας πως ότι εδώ και δέκα μήνες υπήρχαν κάποια… θέματα τριβής μεταξύ μας, και από ένα σημείο και μετά, γύρισε τον διακόπτη. Πλέον, είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής. 

Έχουμε συζητήσει πολύ και για Αουγκούστο. Από πέρσι έχουμε μιλήσει πολύ για την θέση του, πλέον παίζει λίγο πιο πίσω και μας δίνει πράγματα με την σκληράδα του στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. 

Για τον αν βλέπει ότι αυξάνεται ο εσωτερικός ανταγωνισμός: «Δεν είναι πρόβλημα να διαλέξει ο προπονητής. Είναι σημαντικό να μπορεί να διαλέξει περισσότερους ποδοσφαιριστές που θα του δώσουν τα στοιχεία του βασικού. Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί, ξέρουν που βρίσκονται και αυτό μας δίνει αυτόματα περισσότερες λύσεις. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την καλή περίοδο ενός, σε σχέση με την κακή ενός άλλου. Μπορούμε να έχουμε διαφορετικές λύσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μετά από ένα καλό αποτέλεσμα, όλοι κρίνουν και λένε ότι είμαστε καλοί και το αντίθετο όταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Χρειάζεται χρόνος για να χτιστούν οι σχέσεις ποδοσφαιριστών και προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να έχουμε τώρα περισσότερους παίκτες. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα».

Για το αν αλλάζει το σκεπτικό του για τις μεταγραφές τώρα που έχει περισσότερες λύσεις: «Παρόλο που υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία σε συγκεκριμένες θέσεις. Έχουμε συζητήσεις, έχουμε ένα πλάνο που αναλύουμε. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές οπότε δεν μπορούμε να χαλάσουμε χατήρι».

πηγή: sportdog.gr

NT

NT