Ο ΠΑΟΚ κατατρόπωσε την Χαρτς στην Τούμπα με 4-0 !

Ο ΠΑΟΚ κατατρόπωσε την Χαρτς στην Τούμπα με 4-0 !

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε από την αρχή στο ματς με την Χαρτς και επέβαλε τον δικό του ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα ήταν να επιτύχει 4 γκολ με τον Τάισον να ξεκινά στο 16′ από εκτέλεση φάουλ, τον Τόμας στο 22′, στην συνέχεια τον Κωνσταντέλια στο 2ο ημίχρονο στο 57′ και τον Τάισον να επαναλαμβάνει με το 4ο γκολ του παιχνιδιου στο 71′.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά με το δοκάρι του Βιεϊρίνια στο 13′ και συνέχισε στο 1ο ημίχρονο, αν και η Χαρτς στην τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου προσπάθησε να μειώσει στο 2-1 με το γύρισμα του Βάργκας, χωρίς επιτυχία.

Στο 2ο ημίχρονο αν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λίγο πιο χαλαρά, γεγονός που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι Σκοτσέζοι χωρίς επιτυχία με φάσεις στο 53′ με σουτ του Κοχρέιν και στο 55′ από εκτέλεση φάουλ που όμως δεν απέδωσε καρπούς για την ομάδα τους, επιβραβεύτηκαν με επιτυχία από τα γκολ του Κωνσταντέλια και Τάισον συμπληρώνοντας το σκορ του 4-0.

Κέρδισε επάξια την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64’ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (83’ Βρακάς), Τάισον (74’ Μουργκ), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (74’ Τζίμας)

Χαρτς (Φρανκ Μακ Αβόι): Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Άτκινσον, Ντέβλιν, Μπόις (59’ Ταγκάβα), Κίνγκσλεϊ (66’ Ντένολμ), Κοχρέιν, Βάργκας, Σάνκλαντ (66’ Λάουρι)

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης