Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι υπάλληλοι του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι υπάλληλοι του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Αλεξάνδρειας

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας και ενώπιον του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κου Γκυρίνη Παναγιώτη, ορκίσθηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι επιτυχόντες – διορισθέντες της 4Κ/2020 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ του Προγράμματος “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”:

Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών).

Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας (ΑΔΑ: ΡΨΤΝΩΨΠ-ΨΨΞ) οι διορισθέντες υπάλληλοι του Προγράμματος “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” τοποθετήθηκαν στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 172 / 7611 / 12-04-2023 (ΑΔΑ: 6Μ8ΗΩΨΠ-ΤΟ4) απόφασης του Δημάρχου Αλεξάνδρειας διορισμού των επιτυχόντων των Οριστικών Πινάκων της Προκήρυξης της 4Κ/2020.

Φανερά ευχαριστημένος ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, μετά την ορκωμοσία, δήλωσε:

“Ο δίκαιος αγώνας των εργαζομένων στο πρόγραμμα ‘Βοήθεια στο σπίτι’ ολοκληρώθηκε με τον διορισμό τους. Οι εργαζόμενοι προσφέρουν πολύ σημαντικές υπηρεσίες στους δικαιούχους του προγράμματος και ο Δήμος μας ήταν αρωγός στην προσπάθειά τους.

Η στελέχωση των Κοινωνικών δομών του Δήμου είναι βασική μας προτεραιότητα, όπως και η παροχή ποιοτικών, οργανωμένων υπηρεσιών φροντίδας στους Δημότες”.

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης