Πρόγραμμα Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων από 18 έως 23 Μαΐου

Πρόγραμμα Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων από 18 έως 23 Μαΐου

Την Τρίτη 18 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Eσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».    

Την Πέμπτη 20 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρού. 

Την Πέμπτη 20 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Η προσφορά των γυναικών στους αγώνες του 1821», στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα, με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Παρασκευή 21 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας. 

Το Σάββατο 22 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. 

Την Κυριακή 23 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο και θα τελέσει μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

NT

NT