ΦΑΡΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

ΦΑΡΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Σκληρή μάχη δίνει ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου για να αποκτήσει διάσημους οι οποίοι θα ταράξουν τα νερά. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. Ποιοι είναι όμως αυτοί που έχουν ήδη υπογράψει και θα τους δούμε σίγουρα στις οθόνες μας; Σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου. Η 20χρονη έγινε γνωστή από το παιχνίδι του σταρ, gntm. Είχε δηλώσει αγρότισσα, οπότε στη φάρμα θα είναι στο φυσικό της περιβάλλον. Γνωρίζει όπως είπε όλες τις αγροτικές δουλειές και έχει ζήσει χωρίς ρεύμα οπότε είναι κάτι που δεν την προβληματίζει καθόλου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός ανυπομονεί, όπως λέει να γίνει ένα με την φύση. Έχει ζήσει ανάλογη εμπειρία αφού σε μικρή ηλικία έζησε για δύο χρόνια σε χωριό με τη μητέρα του και χρησιμοποιούσαν λάμπα πετρελαίου.  Αυτό που θα του λείψει πιο πολύ είναι η γυναίκα του.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο γοητευτικός ολυμπιονίκης δηλώνει έτοιμος και προετοιμασμένος αφού έχει περάσει σε χωριό μεγάλα διαστήματα της παιδικής του ηλικίας. Η κόρη του, του έχει ζητήσει να δώσει ονόματα σε όλα τα ζωάκι που θα έχει στην φάρμα.

Ο Κώστας Γκρέκας. Το 43χρονο μοντέλο αν και θα είναι δύσκολο να ζήσει χωρίς ρεύμα πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Λειτουργεί ομαδικά και είναι καλός στην συμβίωση.

Ο Θανάσης Πάτρας. Ένας σημαντικός λόγος που δήλωσε συμμετοχή είναι να κόψει το κάπνισμα. Έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και όπως λέει είναι πανέτοιμος.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Έχει πολύ καλή σχέση με τα ζωάκια και θέλει να ζήσει την περιπέτεια γιατί βαρέθηκε να κάθεται μέσα.

ΗΜΑΘΙΩΤΗΣ – Η ηλεκτρονική έγκυρη ενημέρωση της Ημαθίας (imathiotis.gr)

SKGNEWS – Πολιτική, κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική επισκόπηση για Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία

NT

NT