Δωρεά ενός περιπατητήρα από το Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Δωρεά ενός περιπατητήρα από το Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά το ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ & ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ για την δωρεά ενός περιπατητήρα στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ & ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ λειτουργεί από το 1999 με έδρα τα Γιαννιτσά Ν.Πέλλας. Είναι πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας και ο στόχος του είναι να στηρίζει ανθρώπους με αναπηρία, άπορους και ανασφάλιστους.

Μία από τις δράσεις του συλλόγου είναι η συλλογή πλαστικών καπακιών την οποία το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας υποστηρίζει από την αρχή της λειτουργίας του.

Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να διοχετεύει ορθοπεδικά και ανατομικά είδη όπου υπάρχει ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Κατόπιν έκκλησης των στελεχών του Κοινωνικού Φαρμακείου, παραδόθηκε ένας περιπατητήρας ώστε να χρησιμοποιηθεί από ωφελούμενο της Δομής.

Ευχαριστούμε το ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ & ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ για την ευγενική χορηγία στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Συγχαίρουμε τα μέλη του για το σημαντικό κοινωνικό έργο που παράγουν και ευχόμαστε να έχουν δύναμη και επιμονή για την επίτευξη των στόχων τους.

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης