Ηλίας Γκιώνης: έστειλε την έρευνα στις κυπριακές αρχές για το κύκλωμα μαστροπίας

Ηλίας Γκιώνης: έστειλε την έρευνα στις κυπριακές αρχές για το κύκλωμα μαστροπίας

Στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας με δράση σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Ηλίας Γκιώνης προσκόμισε στις κυπριακές Αρχές φάκελο με στοιχεία.

Ο γνωστός ακτιβιστής αναφέρει πως τελείωσε με την αρχειοθέτηση των στοιχείων που είχε συλλέξει, τα οποία αποτελούνται από 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

Σε σχετική του ανάρτηση, ο Ηλίας Γκιώνης γράφει:

«Εχθές το βράδυ τελείωσα την αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων. Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης. Μου πήρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια.

Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το instagram, είναι γιατί, δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω. Τις τελευταίες τρεις μέρες είχα παγώσει την διερεύνηση των νέων στοιχείων που οι ντόπιοι πολίτες της κάθε περιοχής μου έστελναν, την οποία συνεχίζω από σήμερα».

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα στοιχεία που προσκόμισε στις Αρχές ο ακτιβιστής αφορούν φερόμενο κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών, με «πλοκάμια» σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό, και το οποίο φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: iefimerida.gr

NT

NT