Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, εργασιών υπόγειας διάβασης δικτύου Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, εργασιών υπόγειας διάβασης δικτύου Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών υπόγειας διάβασης δικτύου Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων σε τμήμα της οδού Αλ. Παπάγου, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως τη συμβολή της με την οδό Ν. Πλαστήρα, σύμφωνα με α/α (2) τεχνική έκθεση, την Κυριακή 24-09-2023 από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και o ανάδοχος του έργου υποχρεούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, να συντηρούν και να επιτηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και με αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των κυκλοφοριακών μέτρων σε σχέση με το ευρύτερο δίκτυο κυκλοφορίας της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και o ανάδοχος του έργου οφείλουν να διασφαλίσουν τη μη ύπαρξη παράγοντα που μπορεί να προκαλέσει ατύχημα και να διασαλεύσει την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Να εξασφαλίζεται η ασφαλής πρόσβαση των εργαζομένων και των εργοταξιακών οχημάτων, από και προς τους χώρους εργασιών.

Τα μέτρα που θα λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ταχεία και ασφαλής διέλευση οχημάτων έκτακτης Ανάγκης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ


Γεώργιος ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Ταξίαρχος

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης