25η Μαρτίου: Μόνο στην Αθήνα στρατιωτική παρέλαση και αυτή τηλεοπτικά

25η Μαρτίου: Μόνο στην Αθήνα στρατιωτική παρέλαση και αυτή τηλεοπτικά

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην 25η Μαρτίου και ενημέρωσε οτι θα διεξαχθεί μόνο μια παρέλαση στρατιωτική στην Αθήνα και αυτήν θα την δούμε στην τηλεόραση. Το σύστημα υγείας, τόνισε πως δέχεται μεγάλη πίεση λόγω των αυξημένων κρουσμάτων και γι’ αυτό είναι αδύνατον να γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις. Οι επόμενες δύο εβδομάδες προβλέπεται να είναι δύσκολες για την χώρα μας και αυτό οδήγησε την κυβέρνηση να πάρει αυτήν την απόφαση παρ’ όλο που χαρακτήρισε η κ. Πελώνη την παρέλαση της 25ης Μαρτίου “ποιοτικό και πολύ περήφανο θέαμα”.

Πριν από αυτήν την ανακοίνωση η κυβερνητική εκπρόσωπος ενημέρωσε τους πολιτικούς συντάκτες για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Τον Απρίλιο ξεκινάει ο 7ος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, την οποία θα δικαιούνται οι επιχειρήσεις που είχαν μειωμένο τζίρο τους μήνες από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο. Τα ποσά θα έχουν βάση τα 1000 ευρώ και θα φτάνουν εως 100000 ευρώ.

Έπειτα, 30% έως 50% μείωση της αποπληρωμής της Επιστρεπτέας Προκαταβολής θα έχουν όσοι εντάχθηκαν στους τρείς πρώτους κύκλους. Επίσης, θα δοθεί και επιχορήγηση για πάγια έξοδα επιχειρήσεων τα οποία δεν καλύφθηκαν από κάποιο άλλο βοήθημα.

Δείτε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, εστίαση και σχολεία – ΗΜΑΘΙΩΤΗΣ (imathiotis.gr)

NT

NT