“Kingdom of the Animals”!

“Kingdom of the Animals”!

Ένας νέος χώρος στη Βέροια που τα κατοικίδιά μας θα λατρέψουν!
– Grooming Saloon & Pet Shop
– Καλλωπισμός, περιποίηση & φροντίδα
– Τροφές και αξεσουάρ για όλα τα κατοικίδια
Το κατοικίδιο είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν αυτό. Πέρα από την αγάπη και τη
φροντίδα μας, τα κατοικίδιά μας έχουν και αυτά τις δικές τους ανάγκες για περιποίηση και ειδική φροντίδα, για ένα ιδιαίτερο και διασκεδαστικό παιχνίδι να απασχοληθούν ή μια λιχουδιά για να επιβραβευθούν. Και πού υπάρχει ένας χώρος που θα προσφέρει όλα αυτά για τα αγαπημένα μας κατοικίδια;
Το κατάστημα grooming saloon – pet shop «Kingdom of the Animals» είναι ένας νέος χώρος που δημιουργήθηκε στη Βέροια, με πολλή αγάπη για όλα τα ζωάκια. Βρίσκεται στην οδό Μπιζανίου 9 και τα κατοικίδιά σας θα τον λατρέψουν!

Στο κατάστημα «Kingdom of the Animals» θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε τροφές, αξεσουάρ και παιχνίδια για κάθε είδους κατοικίδιο, ενώ επαγγελματίας πτυχιούχος groomer αναλαμβάνει την περιποίηση, την φροντίδα και τον ασφαλή καλλωπισμό τους. Και επειδή ο καλλωπισμός του κατοικιδίου είναι ανάγκη που πρέπει να μας γίνει ρουτίνα και όχι πολυτέλεια, αφήστε τους ειδικούς στο «Kingdom of the Animals» να αναλάβουν με πολλή αγάπη και γνώση την φροντίδα του, το λούσιμο, το κούρεμα, το κόψιμο των νυχιών και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια όμορφη εμφάνιση και καλή υγεία!

Το κατάστημα «Kingdom of the Animals» διαθέτει και υπηρεσία δωρεάν delivery εντός της Βέροιας (ελάχιστη παραγγελία 10€). Τηλέφωνο επικοινωνίας 23311 25314 – 6980036828.
Kingdom of the Animals – Grooming saloon – Pet Shop

Μπιζανίου 9, Βέροια
Τηλ. 23311 25314 – 6980036828

Facebook:Animal Of The Planets groomer & pet shop
Instagram: kingdomoftheanimal

NT

NT

Αφήστε μια απάντηση