Νίκος Κοκλώνης: επέστρεψε από Ντουμπάι με τεράστιο αδήλωτο χρηματικό ποσό

Νίκος Κοκλώνης: επέστρεψε από Ντουμπάι με τεράστιο αδήλωτο χρηματικό ποσό

Ο γνωστός παραγωγός, παρουσιαστής και πρόσφατα τραγουδιστής Νίκος Κοκλώνης πήγε ταξίδι στο Ντουμπάι, όπως πολλοί ακόμη συνάδελφοί του, μιας και εκεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού είναι πολύ λιγότερα και η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Στην επιστροφή του όμως, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά τον κλασικό έλεγχο που γίνεται, βρέθηκε πάνω του το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, το οποίο όμως δεν είχε δηλώσει. Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις παρακρατήθηκε το 25 τοις εκατό του ποσού και οι αρμόδιες αρχές μένει να ανακαλύψουν από που προήλθε αυτό το ποσό και αν υπάρχουν άγνωστες δραστηριότητες του παρουσιαστή.

Να σημειωθεί εδώ ότι οποιοσδήποτε πολίτης ταξιδεύει από και προς την Ε.Ε και έχει στην κατοχή του ποσό ίσο ή μεγαλύτερο των 10 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά είναι υποχρεωμένος να δηλώσει το ακριβές ποσό στις αρχές των κρατών των οποίων πηγαίνει η αποχωρεί της Ε.Ε.

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε μ’ ένα μικρό κεφάλαιο, ίδρυσε την airfasttickets και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να πουλάει 17 εκατομμύρια εισιτήρια την ημέρα και να κάνει τζίρο πάνω από 500 εκατομμύρια το χρόνο. Σύντομα όμως η εταιρεία κήρυξε πτώχευση και πωλήθηκε. Μένει τώρα να δούμε αν υπάρχουν επιχειρηματικές κινήσεις του παρουσιαστή στο Ντουμπάι!

NT

NT

Αφήστε μια απάντηση