Συνταγή για νηστίσιμη μερέντα
Υλικά:
1 φλυτζάνι άχνη ζάχαρη
1 φλυτζάνι κακάο
4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
3 βανίλιες σκόνη
1 πρέζα αλάτι
μισό φλυτζάνι φουντούκια περασμένα από το μούλτι
Πως θα το φτιάξετε:
Σ΄ ένα μπολ ανακατέψτε τα φουντούκια μαζί με την άχνη, το κακάο, το αλάτι και τις βανίλιες.
Αφού τα ανακατέψετε καλά ρίχνετε το μείγμα στο μπλέντερ και ρίχνετε και το ηλιέλαιο. Τα χτυπάτε όλα μαζί για δύο λεπτά και το βάζετε στο ψυγείο. Σε δύο με τρείς ώρες η μερέντα σας θα είναι έτοιμη!
Μπορείτε να την κρατήσετε στο ψυγείο έως και 15 μέρες.