Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας: Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα «Επαφή με τη χαρά στη ζωή μου»

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας: Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα «Επαφή με τη χαρά στη ζωή μου»

Στο πλαίσιο του 2ου Κύκλου Βιωματικών Εργαστηρίων Προσωπικής Ανάπτυξης (2022-2023) που υλοποιούνται στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας από ομάδα παιδαγωγικού και θεραπευτικού χαρακτήρα του Ινστιτούτου Βιωματικής Παρέμβασης NDI (Non Directivité Intervenante), σας προσκαλούμε το Σάββατο 11 Μαρτίου στο τρίτο βιωματικό εργαστήριο του 2023 με θέμα «Επαφή με τη χαρά στη ζωή μου».

Η χαρά είναι μια από τις βασικές συγκινήσεις που μπορεί να βιώσει ο άνθρωπος. Ερχόμαστε στη ζωή με τη δυνατότητα να νιώσουμε τη χαρά στο εδώ και τώρα με τρόπο αβίαστο. Όμως συχνά κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το βίωμα της χαράς χάνει την ένταση και την συχνότητά του και αποδυναμώνεται η δυνατότητα μας να έρθουμε σε επαφή μαζί της. Σε αυτό το εργαστήριο, θα προσεγγίσουμε με τρόπο βιωματικό τη θέση της χαράς στη ζωή μας καθώς και τη λειτουργία που μπορεί  να έχει στο σύνολο του ψυχισμού μας.

Σε έναν κόσμο που μας ζητά να είμαστε πάντα χαρούμενοι/ες πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τη χαρά μέσα στην αυθεντικότητά της ανάμεσα σε όλα τα άλλα συναισθήματα που βιώνουμε;

Στην εμψύχωση, η Ιωάννα Γκιουλέ, Φυσικός, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας NDI και η Εύση Αρζόγλου, Εκπαιδευτικός, Ψυχολόγος,  Εμψυχωτής Ομάδων.

Έναρξη: 10 π.μ.

Διάρκεια: 3 ώρες

Είσοδος Ελεύθερη

Στοιχεία Επικοινωνίας – Σελίδες Πληροφόρησης για τις δράσεις μας

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

Ρήγα Φεραίου 16 -18, Τ.Κ. 59132 Βέροια,  τηλ.23310 29737, fax 23310 71725,  e-mail: efahma@culture.gr

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης