Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νηστικό αρκούδι ,Black- humor και Revenge-porn

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νηστικό αρκούδι ,Black- humor και Revenge-porn

Η χθεσινή καταγγελία σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη εκ μέρους μιας κοπέλας που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για  Revenge-porn ( εκδικητικό πορνό) συγκλόνισε την κοινή γνωμη. Η κοπέλα είχε δύο χρόνια σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και αφού χώρισαν βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ανακαλύψει προσωπικά της βίντεο και φωτογραφίες σε γνωστή ιστοσελίδα σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεση της. Η κοπέλα κινήθηκε νομικά έναντι του συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος προσπάθησε να την προσεγγίσει και να εκμεταλλευτεί την αγάπη για το πρόσωπο του προκειμένου να την πείσει να αποσύρει την μήνυση. Ωστόσο, η συνάντηση τους δεν εξελίχθηκε όπως ήταν επιθυμητό από την πλευρά της κοπέλας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έδειξε ακόμα μια φορά το ποιόν του.  

Ο κεντρικός παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα κος Αντώνης Κανάκης μίλησε στην χθεσινή εκπομπή για το περιστατικό και δήλωσε ότι αρχικά όλη η ομάδα εξεπλάγη από την είδηση, εξέφρασε την λύπη του για την κοπέλα και τον θυμό του απέναντι στον συνεργάτη τους. Μια εκπομπή σαν το Ράδιο Αρβύλα που στηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε δυνατή ευκαιρία δεν θα μπορούσε να παρακάμψει κάτι τόσο ανήθικο και κατακριτέο.

Μετά την πρώτη καταγγελία ακολούθησε βροχή  καταγγελιών απο κοπέλες που είτε βρέθηκαν στην ίδια θέση με την πρώτη καταγγέλλουσα, είτε παρενοχλήθηκαν με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, πχ μέσω μήνυμάτων. 

NT

NT