Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας για την περίοδο των Χριστουγέννων

Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας για την περίοδο των Χριστουγέννων

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, αποτελεί πλέον μια βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς για τις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας.

Λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν αυτές οι οικογένειες και τα οποία επιδεινώθηκαν δραματικά με τις συνεχείς ανατιμήσεις σε μια σειρά βασικών προϊόντων το τελευταίο διάστημα,  o  Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, Δριστάς Στέφανος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, καλούν  όλους τους Δημότες να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, χαρτικά, απορρυπαντικά, αλλά και χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκά για μικρά παιδιά.

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη.

Η συνεισφορά όλων είναι πολύτιμη!

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, Τηλ.  2333053071-2, ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες 8:30 – 15:30 .

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης