Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 31/12/2023 για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 31/12/2023 για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των δικαιούχων που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προς ένταξη στο Κοινωνικό Φαρμακείο της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας,, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021 – 2027».

Στόχος της Πράξης είναι η εφαρμογή προγραμμάτων για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής και την καταπολέμηση της φτώχειας, μέσω της στήριξης των ομάδων του τοπικού πληθυσμού που απειλούνται ή βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως (σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης από νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο) μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (ραντεβού) και ώρες 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.  στο γραφείο του Κοινωνικού Φαρμακείου, που βρίσκεται στη Δημ. Αγοράς 64, τ.κ. 59300 Αλεξάνδρεια.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 23330 41456 

Δικαιολογητικά εγγραφής στο Κοινωνικό Φαρμακείο:

1.  Αίτηση ενδιαφερομένου
2. Πρόσφατο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3. Φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου & άδειας παραμονής σε ισχύ
4. Πρόσφατο αντίγραφο λογαριασμού δημόσιας επιχείρησης (π.χ. ΔΕΗ, Δ.Ε.Υ.Α.Α.) ή Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, από το οποίο πιστοποιείται η διεύθυνση κατοικίας
5. Αντίγραφο της τελευταίας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1)  και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος 2022.
6. Αντίγραφο δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9) 2022.
7. Αντίγραφο δήλωσης ΕΝΦΙΑ όπου φαίνεται η αξία της ακίνητης περιουσίας (σε περίπτωση που προκύπτει ακίνητη περιουσία στο Ε9).
8. Οποιαδήποτε επιπλέον δικαιολογητικά ζητηθούν κατά περίπτωση (κάρτα ανεργίας, ιατρική γνωμάτευση, πιστοποίηση αναπηρίας).

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης