Υγιεινές κρέπες με βρώμη

Υγιεινές κρέπες με βρώμη

Τι θα χρειαστείτε:

200 γρ βρώμη

¼ κορν φλαουρ

¼ κ.γ αλάτι

2 αβγά

1 ½ φλιτζάνι γάλα

1 ½ φλιτζάνι νερό

Πρώτα χτυπάμε τα δύο αυγά και μετά προσθέτουμε την βρώμη, το κορν φλάουρ και το αλάτι. Σιγά σιγά προσθέτουμε το γάλα και το νερό μέχρι να σχηματιστεί μια υγρή και λεία ζύμη.

Στη συνέχεια αφήνουμε τη ζύμη για μισή ώρα να ξεκουραστεί. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε 1/3 φλυτζάνι ζύμης στο τηγάνι και την απλώνουμε παντού ομοιόμορφα. Το αφήνουμε να ψηθεί από την μια πλευρά για δύο λεπτά και μετά άλλα δύο από την άλλη πλευρά. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει όλο το μείγμα. Σερβίρεται με γέμιση της επιλογής σας!

NT

NT