Ο Μιχαήλ Παναγιωτίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας με τον συνδυασμό Ώρα Ευθύνης του κ. Παναγιώτη Γκυρίνη

Ο Μιχαήλ Παναγιωτίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας με τον συνδυασμό Ώρα Ευθύνης του κ. Παναγιώτη Γκυρίνη

Είμαι ο Μιχαήλ Παναγιωτίδης του Κωνσταντίνου (συνταξιούχου διευθυντή της Εθνικής τράπεζας), και της Δήμητρας Δημητράκη (εν ενεργεία δασκάλα στο 7ο δημοτικό), και είμαι πατέρας ενός δίχρονου αγοριού.

Από το 2009 ως το 2015 φοίτησα το τμήμα Μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων στη Σάμο. Το 2016 έχοντας τελειώσει με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις εργάστηκα ως τεχνικός στην εταιρεία πιστοποιήσεων Vellum για ένα μικρό χρονικό διάστημα και έκτοτε διευθύνω την δική μου επιχείρηση στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην οδό Αριστοτέλους 25 στην Αλεξάνδρεια (Pc Tune).

Η ενασχόληση μου με τα κοινά άρχισε το 2019 με τον συνδυασμό του κυρίου Πανταζόπουλου. Σήμερα στέκομαι πάλι μπροστά σας με το συνδυασμό Ώρα Ευθύνης του δημάρχου μας Παναγιώτη Γκυρίνη και ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη της στήριξης σας και της ψήφου σας, ώστε να προσφέρω στον τόπο μας όσα μπορώ, με όσα μέσα διαθέτω.

Έχω την όρεξη, θέλω και μπορώ να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και μεγαλώνω το παιδί μου.

Με τη στήριξη σας στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την ευκαιρία να βοηθήσω κι εγώ ώστε να πάει αυτός ο τόπος ΣΤΑΘΕΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ημαθιώτης

Ημαθιώτης